The Artist’s Way – de weg van de Levenskunstenaar

Ervaar meer plezier, creativiteit en zelf-liefde in je leven, door The Artist’s Way, de weg van de Levenskunstenaar. Al schrijvend, spelend en experimenterend ga je nog verborgen creatieve blokkades opruimen. Je krijgt structuur en regelmaat aangeboden voor een nieuwe, inniger omgang met jezelf. Je krijgt tools en handvatten om te ontdekken wat er zo graag door jou ervaren wil worden en hoe je daarin stappen kunt zetten.

We gaan schrijfopdrachten doen, onze ervaringen delen en tijd en ruimte vrijmaken voor afspraakjes met jezelf. Want jouw wensen hebben je aandacht en ruimte nodig! We ontdekken samen dromen die je kunt gaan vormgeven, we bekijken je omgang met de cursus zelf, die veel zegt over hoe je met jezelf, met je wensen en je werk omgaat én we gaan op zoek naar jouw staat van oprechte expressie. Je oprechte moed, liefde, passie, speelsheid, gekkigheid en standvastigheid!

Verlos jezelf van creatieve blokkades en wandel mee op een weg van oprechte zelfexpressie! Doe mee aan deze online cursus met de mogelijkheid tot live contactmomenten via Zoom en met een fijne Facebook Community.

Yes, ik weet al dat ik wil meedoen!

Maak hieronder jouw beste keuze. Je kunt op drie manieren meedoen:

Zelfstudie 47,- (doe het samen met een vriend(in)!
– organiseer je eigen groepscalls, facebook groep, voor altijd toegang tot cursus
Samen 197,-
– 13 groepscalls, facebook groep, voor altijd toegang tot cursus en volgende ronde calls
Samen VIP 425,- (Evenveel als 4 sessies)
– 13 groepscalls, facebook groep, voor altijd toegang tot cursus en volgende ronde calls, plus 4x persoonlijke begeleiding

Deze cursus is gebaseerd op het boek ‘The Artist’s Way’ van Julia Cameron. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de cursus gewoonweg werkt. Én tegelijkertijd dat een aanvulling met verdieping van sommige onderwerpen wenselijk is. Bijvoorbeeld kennis over trauma’s, over de wet van Resonantie en over de wet van Aantrekkingskracht, over de dienstbare functie van emoties en over het leren voelen van jouw stroom van je persoonlijke waarheid. Truth Resonance noem ik dat. Ik geloof dat dit allemaal onmisbaar is voor Levenskunstenaars!

Iedereen is een levenskunstenaar. Of je nu moeder, vader, schrijver, schilder, accountant, yogadocent, ondernemer, advocaat of wat voor titel of beroep dan ook hebt. Iedereen creëert zijn leven. Iedereen bouwt aan iets. Of het nu een winkel, een wereldwijd zakelijk imperium of een gezellig huis is…
Ik geloof dat in iedereen een stroom schuilt van oprechte en bijzondere creatiekracht. En dat in iedereen het verlangen is om iets met die creatiekracht te doen.

Wanneer je mensen aan het einde van hun leven zou vragen waar ze het meest spijt van hebben in hun leven, dan zou je zeker één van deze spijtbetuigingen kunnen horen:
1. Ik zou willen dat ik mezelf meer had toegestaan om gelukkig te worden.
2. Ik zou willen dat ik contact had gehouden met vrienden.
3. Ik zou willen dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te uiten.
4. Ik zou willen dat ik niet zo hard had gewerkt.
5. Ik zou willen dat ik meer had geleefd zoals ik zelf wilde, in plaats van volgens de verwachting van anderen.

Geldt één of meerdere van deze uitspraken ook voor jou? Of zou het kloppen voor je, wanneer je zou doorgaan zoals je nu leeft? Misschien is het nu de perfecte tijd om daar verandering in aan te brengen!

Ik begeleid je heel graag in jouw proces naar meer vrijheid, verbinding en overvloedig geluk.

Uitnodiging
Deze online cursus The Artist’s Way nodigt je uit om in vrijheid en met moeiteloze daadkracht jezelf, je producten, je diensten en je talenten te delen met de wereld. Om er geld mee te verdienen, om in verbinding met je dromen te handelen en om je wensen te zien uitkomen.

Tijdens The Artist’s Way leer je in 12 stappen om je bron van oprechte creatiekracht schoon te maken, te voeden én te gebruiken. Want jij wilt toch ook geld verdienen met wat je het allerliefste doet? Jij wilt toch ook wel eens af van die innerlijke criticus? Jij wilt toch ook de innerlijke dijken van beperkingen doorbreken en eindelijk in vrijheid en in oprechte expressie iets moois neerzetten in de wereld?

Wat gaan we doen?
Tijdens de cursus ga je:
1. Met de hand in een dagboek schrijven. Het enige doel is schrijven wat er in je opkomt, compleet met alle kritische gedachten, fantasierijke afdwalingen en ogenschijnlijk onbelangrijke opmerkzaamheden. Er gebeurt altijd iets magisch door deze schrijfoefening vol te houden. Met de hand schrijven en alle vrijheid nemen zorgt ervoor dat je innerlijke criticus uitgeput raakt. Er ontstaat vanzelf flow en ruimte.

2. Kunstenaarsafsraakjes doen. Je neemt wat tijd, één uur of twee uur per week om ‘quality time’ met jezelf door te brengen. Het gaat erom je innerlijke bron te vullen, zodat je je rijk voelt en vol met ideeën en mogelijkheden. Deze afspraakjes zullen je de moed geven om steeds meer in jouw stroom van oprechte expressie te gaan staan en daaruit te handelen.

3. Wekelijkse opdrachten. Iedere week zijn er ontdek- en schrijfopdrachten die je helpen om stap voor stap oude patronen los te laten, met delen van jezelf te praten, ontdekkingen te doen en wensen te integreren in je leven.

Lesmateriaal
Het boek ‘The Artist’s Way’ van Julia Cameron, is de basis van deze cursus en is ook verkrijgbaar in het Nederlands. Je kunt het boek kopen voor 25,- via meerdere online verkopers. Ik raad je aan om het boek te kopen.
Daarnaast is er aanvullend materiaal, zoals meditaties, creatieve opdrachten en extra video’s ter inspiratie of als aanvulling. Die vind je allemaal bij elkaar op mijn website. Je krijgt de link nadat je je hebt ingeschreven.

Besloten Facebook-groep
Ik nodig je uit om in de Facebook-groep je ervaringen te delen. Je kunt ook iemand als maatje vragen en de cursus samen doen. Het gaat alleen om het delen. Alles mag gedeeld worden, zowel je lelijke kanten als je successen. Het is de bedoeling om ieder zijn verhaal te ontvangen. Puur luisteren.

Ik heb deze cursus ondertussen al vaak gedaan met een groep mensen. En iedere keer, na twee of drie weken, zie ik een verandering in de ogen van mensen. De ogen van mensen zijn rustiger aanwezig, maken meer contact met anderen en sprankelen helderder. Dan weet ik dat het wéér werkt! Het werkt echt altijd.

Ervaringen van deelnemers
De één vind de calls een fijne ontmoeting met gelijkgestemden. De ander is vooral dankbaar voor de structuur om tijd voor zichzelf te blijven nemen, als een ‘friendly reminder’. Weer een ander is verrast door mijn motto ‘niks moet’ wat eerst de perfecte student uitlokt, dan rebelsheid (niks willen doen…) en vervolgens de écht, instrinsieke motivatie ineens aanboort. En weer een ander merkt dat ze meer bij zichzelf blijft, in alle omstandigheden. De ander merkt dat de stroom van creatieve output toch nog moeiteloos verdriedubbeld kon zijn!
Wanneer je aan het begin van de cursus je intenties opschrijft, durf ik te garanderen dat je er gaandeweg helderheid over krijgt.

Belofte
Julia Cameron over haar boek The Artist’s Way:
Zoals yoga-oefeningen invloed hebben op je bewustzijn, terwijl het enige dat je doet rekken en strekken is, zo zullen de oefeningen uit dit boek je bewustzijn veranderen, terwijl het enige dat je doet schrijven en spelen is. Doe de dingen en er zal een doorbraak volgen, of je er nu in gelooft of niet.”

Vind de eindeloze stroom van jouw in-eigen inspiratie, leer die te gebruiken, onderhouden en erop bouwen. Oprechte zelfexpressie brengt je het snelst naar een leven van oprechte verbinding, creativiteit en vervulling van je hartewensen.

Deze cursus is niet alleen voor kunstenaars of creatievelingen. Hij is ook voor iedereen die voelt dat hij/zij een missie heeft en daar handen en voeten aan wil geven.

Zelfstudie 47,- (doe het samen met een vriend(in)!
– organiseer je eigen groepscalls, facebook groep, voor altijd toegang tot cursus
Samen 197,-
– 13 groepscalls, facebook groep, voor altijd toegang tot cursus en volgende ronde calls
Samen VIP 425,- (Evenveel als 4 sessies, cursus ter waarde van 197,- krijg je zo gratis)
– 13 groepscalls, facebook groep, voor altijd toegang tot cursus en volgende ronde calls, plus 4x persoonlijke begeleiding