Opstellingen

Om direct meer inzicht en harmonie te ervaren binnenin jezelf en in je relaties, kun je eens een opstelling doen. Je kunt dit 1-1 doen of tijdens workshops.

We zijn allemaal onderdeel van systemen zoals ons gezin, familie, vrienden, collega’s en land. Ook binnen in ons zit een systeem van verschillende delen, die verschillende rollen vervullen: je persoonlijkheid, je hartsverlangen, je misschien zit er in je ook een vrijbuiter of een heel voorzichtig of beleefd type. Allemaal van die ‘stemmetjes’ die op verschillende momenten de kop opsteken. Meestal is dat prima, want het is heel prettig voor iedereen als je de rol en de stem van ‘moeder’ kiest op het moment dat je met je kinderen bent.

Bewust en onbewust zijn we loyaal aan die innerlijke en uiterlijke systemen. We handelen ernaar, precies zoals ze in ons zijn neergedaald, als het ware. Dat maakt ieder van ons uniek, met een unieke persoonlijkheid. We hebben onze positie en rol in ieder systeem.

Omdat onze rol binnen een systeem niet altijd past bij wie we werkelijk zijn, krijgen we soms moeilijkheden. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld terugkerende conflicten, geen rust kunnen vinden, faalangst, moeite hebben bij jezelf te blijven en het niet uiten van gevoelens.. Dan loopt het ergens vast. De vraag rijst dan: hoe kun je vrij zijn op jouw positie? Hoe kun je authentiek bewegen en handelen?

Systemisch werk/(familie)opstellingen met essentiële oliën is een prachtige methode die zichtbaar en voelbaar maakt wat er in jouw systeem speelt. Verborgen dynamieken worden helder. Het geeft je nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je systeem.

De essentiële oliën hebben een hoge therapeutische waarde. Ze hebben direct invloed op jouw energie en op het energieveld van de opstelling waar we op dat moment mee werken. Ze helpen bijvoorbeeld om oude patronen los te laten. Ze openen, verzachten, versterken, versnellen, kalmeren, waar dat gewenst is.

Een opstelling met essentiële oliën kan ook instant de dynamiek veranderen van een belemmerend patroon, zodat je direct meer flow ervaart. Je kunt dus direct ervaren hoe het is om je positie binnen een systeem meer harmonisch te vervullen. Je krijgt je bewegingsvrijheid terug en je voelt je beter.

Wil je een 1-1 opstelling doen? Bestel het hieronder!
Alvast een gratis cadeau voor jou: koop je een 1-1 opstelling of één of meerdere Completion Proces sessies, dan krijg je gratis toegang tot de online cursus The Artist’s Way! Nadat je in het winkelmandje klikt op ‘Doorgaan na ar afrekenen’, dan zie je onderaan een vinkje staan met de tekst ‘Krijg toegang tot The Artist’s Way’. Je krijgt automatisch een mail toegestuurd over deze fantastische cursus!

Wil je graag een groepsopstelling meemaken? Ga voor opstellings-bijeenkomsten (en meer) naar de Facebook groep ‘Inspiring Hearts Community

Koop hieronder je sessie(s). Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op om je sessie in te plannen. Ik heb altijd wel tijd binnen twee weken na aankoop!