Opruimen en Actie

12 weken Mentorschap programma

Verlang je er ook naar om in je ware kracht te staan? Om in Verbinding, Vrijheid en Overvloed te leven? Wil je opruimen wat er opgeruimd mag worden en de flow van geïnspireerde actie ervaren?
Is het nu jóuw tijd om terug in verbinding te komen met wie je ergens van binnen al bent? Wil je weer voelen dat het heerlijk is om te léven en dat je kunt genieten van je eigen speelsheid, talenten en daadkracht?

Herken je dit?
Je weet dat je iets wilt bereiken in je leven. Je voelt ook dat het nu tijd is om stappen te zetten. Toch twijfel je over wat je precies wilt doen. Je hebt nog niet de moed om er écht voor te gaan. Je twijfelt soms ook of je wel echt iets waardevols toe te voegen hebt. Daardoor lopen je relaties misschien stroef en ben je niet erg productief in het realiseren van je doelen en dromen. En dat allemaal… voelt niet heel fijn…

Stroefheden in relaties, twijfel aan jezelf en gebrek aan voorwaartse beweging, op welk gebied van je leven dan ook, komen door onderdrukte negatieve gevoelens en beperkende overtuigingen. Wat kun je daar nu aan doen?

Frequenties van energieën (plaatje van gevoeligkind.nl)

Je kunt alles opruimen
Alles wat je zwaar maakt of je blokkeert, kun je opruimen. Bagage uit je familielijnen, uit vorige levens en uit dit leven, kun je allemaal opruimen. En het is makkelijker dan je denkt!

Ook als je leven best ok is, heb je misschien toch het vermoeden dat er ergens een soort onbestemde zwaarte in je zit. Laagfrequente energieën zitten vaak ergens in je verstopt, veilig verborgen voor je bewustzijn. Maar iedere energie is bereikbaar en alles wat je wilt opruimen, kun je opruimen.

Opruimen is niet alleen nuttig, het is ook leuk om te merken dat je de macht en de kracht hebt om op te ruimen. Je zult ook merken hoe heerlijk veranderlijk je energie is.

Je voorwaartse beweging, je ‘flow’, is altijd bereikbaar
Vanuit iedere staat is een weg naar meer flow en geluk mogelijk. Niemand is kapot of gedoemd! En hoe meer je opruimt, hoe dichterbij de natuurlijke flow van jouw geïnspireerde leven is.

Het klinkt heel cliché, ik weet het. Toch is het gewoon waar: je hebt die hoge frequenties nodig ín je dagelijkse ervaring, om een leven te leiden in Verbinding, Vrijheid en Overvloed.

Wat levert opruimen en je frequentie verhogen je op?
Je ziet ineens deuren van mogelijkheden voor je opengaan, die voorheen onzichtbaar waren. Je ziet voor je wat je graag wilt creëren, wat je bij te dragen hebt, eventueel samen met andere mensen. Je voelt blijdschap en veerkracht door je heen stromen. Het wordt vanzelfsprekend om in actie te komen en te reageren op de altijd wisselende omstandigheden.

In de stroom van liefde, plezier en innerlijke vrede, ben je onstuitbaar. Je kunt in die stroom met gemak je dromen vormgeven. Dromen van echte openhartige vriendschap en een rustig gevoel van geluk.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan dit transformerende programma.

Wat ik je aanbiedt:

 • Je leert jouw magische spirituele talenten gebruiken, waardoor je gevoeligheid je kracht en je joy zullen zijn.
 • Je leert het verschil voelen tussen jouw echte persoonlijke waarheden en waarheden die je hebt overgenomen van je familielijn, uit vorige levens of door eerdere ervaringen.
 • Je leert authentieke keuzes te maken, vanuit je diepste verlangens. En om eventuele bagage rondom die keuzes weg te nemen.
 • Je leert hoe je op ieder moment, mét alles wat je op dat moment bent, je frequentie kunt verhogen, waardoor je veel makkelijker dingen gedaan krijgt.
 • Je leert iedere energie in veiligheid en speelsheid te benaderen en eventueel te veranderen.
 • Je leert de magische krachten van je hartcentrum kennen, herstellen en gebruiken
 • Je leert geïnspireerde actie te nemen, met creativiteit en vanuit je flow.

Je zult de resultaten van al deze nieuwe, waardevolle vermogens gaan zien in je relaties, in je eigen staat van zijn en in je creaties, zoals in je kunst, werk of ondernemerschap.

Dus, wil je:

 • Afrekenen met een ton aan oude bagage?
 • Je spirituele talenten ontdekken en gebruiken?
 • Iedere dag heerlijk geïnspireerde actie ondernemen?

Dan heb je de allerbeste redenen in huis om aan dit programma mee te doen!

Praktische details:

 • Je krijgt 12 instant transformerende 1-1 sessies van 1,5 tot 2 uur, liefst op een vast tijdstip in de week, om oude bagage op te ruimen en om je te herinneren aan hoe je Goed kunt zijn voor jezelf en daarmee ook voor anderen.
 • We gaan authentieke doelen formuleren en heerlijk manifesteren
 • Je krijgt de meditatie ‘Ervaar je essentie’. Dit is een korte meditatie die je herinnert aan de stroom van pure levensenergie die altijd door je heen stroomt: je essentie.
 • Je krijgt ook de ‘Magische Manifestatie Meditatie’. Deze meditatie is megakrachtig en helpt je om blokkades uit de weg te ruimen én om je frequentie te verhogen, waardoor het steeds makkelijker wordt om je inspiratie van binnenuit te volgen.

Jouw investering voor dit exclusieve programma, met heel veel 1-1 power, is niet 1980,- wat de totale waarde van de sessies zou zijn, maar 1111,-. Of in drie keer 371,-. Omgerekend is dat slechts ongeveer 92,- per sessie!

Wil je eerst 1 sessie proberen? Dat kan. Mocht je daarna toch besluiten het grote pakket te nemen, dan trek is het bedrag van die ene sessie weer van het totaalbedrag van het pakket af.

Heb je nog vragen? Mail me gerust op lianne@studiozwaluw.nl! Ik hoor graag van je!