Safe Haven Meditatie

Een meditatie om je eigen Safe Haven (of veilige plek) in te richten. Deze innerlijke ruimte kun je gebruiken tijdens de Completion Process.

Je Safe Haven is de ideale ruimte om tijd door te brengen met je innerlijke kinderen, ofwel met jongere versies van jezelf, die je bent tegengekomen. Het is een ruimte waar verbinding, herstel en integratie kunnen plaatsvinden. Het is een plek van afronding van het oude en om in actie te komen vanuit de vernieuwing. Het is ook een plek om in te spelen en genieten.

Het betreft een vertaling van een meditatie die Teal Swan heeft geschreven in het boek “The Completion Process”.

Wil je eens een volledige Completion Process ervaren? Iedere sessie staat in het teken van begrip en herstel van innerlijke conflicten en verdeeldheid. Het doel is in vrijheid te ervaren wie je bent, zonder de (karmische) belasting en aangeleerde constructen die niet meer bij je passen. Daarbij maken we gebruik van de wijsheid van jouw systeem, via emotionele aanwezigheid, verbeelding, herinnering en logica. Zodat de belemmerende lagen van bijvoorbeeld angst, schaamte, schuld, boosheid of verdriet niet langer onnodig met je mee draagt.  Zodat je in meer vrijheid en verbondenheid verder kunt!
Lees meer over de Completion Process


nl_NLNederlands