Over mij

Groei en transformatie gaan vanzelf in een ruimte van openheid, helderheid en verbondenheid.

Over Lianne

Mensen vertellen me regelmatig dat ze tegen dit soort dingen aanlopen:
“Ik blijf maar met dezelfde dingen rondlopen.”
“Ik weet niet wat ik écht wil met mijn leven. Wat is mijn levensdoel?”
“Ik snap niet waarom het me niet lukt om mezelf in de wereld neer te zetten.”

Misschien herken je jezelf hier wel in. Dat je het gevoel hebt dat je érgens in blijft hangen.

Ik in ieder geval wel! Nu niet meer zo erg, maar nog steeds wel eens. Ik vond dat er geen schot zat in mijn leven, niet echt dan. Mijn kern bleef diep verborgen. En dat maakte mij bedroefd en zorgde dat ik overal aan het zoeken was naar antwoorden.

Totdat ik ergens eind 2015 een video (fimpje op youtube) zag van Bentinho Massaro, over wat een emotie eigenlijk is. Hij geeft een heel simpele kijk op de complexiteit van emoties. Dat vond ik zó verhelderend en nieuw, dat ik alle mij bekende begrippen ben gaan opzoeken om te kijken of ik er nieuwe informatie over kon krijgen. Vanaf dat moment besloot ik dat ik alles wilde weten over het menselijk systeem in samenhang met het universum en al haar bewoners. Karma, wet van aantrekkingskracht, innerlijk kompas, hemelvaart (ascension), geestelijke gidsen (spirit guides), parallelle realiteiten, eenheidsbewustzijn, non-dualiteit, alchemie, totemdieren, kristallen, chakra’s, energiewerk. Er was zó veel te vinden en het gaf me zó veel kennis en inzichten.

Ik was zó enthousiast dat ik zelfs stond te koken met een oortje in om te kunnen luisteren naar Bentinho Massaro, Jeff Foster, Paramahamsa Nithyananda, Abraham Hicks, Infinite Waters, Kelli Koffee, Pamela Aaralyn en Teal Swan.

Totdat ik er in de zomer van 2016 ineens misschien alleen voor zou kunnen komen te staan met twee kinderen van bijna 3 en net 5. En ik verdiende niet echt veel en we hebben een hypotheek en wat zou ik moeten gaan doen? Waar wonen? Ik had geen idee. Ik wist niet eens hoe morgen eruit zou komen te zien. Dat was verschrikkelijk onzeker. En tegelijkertijd voelde ik diep van binnen dat ik het kon. ‘No matter what’. Ik voelde me daardoor ineens zó sterk en ik maakte zulke duidelijke en liefdevolle keuzes, dat de hele situatie heel snel op z’n pootjes terecht kwam. En zelfs beter werd dan ooit tevoren.

Na mijn innerlijke kracht gevoeld te hebben, voelde ik heel sterk dat daar meer mee wilde werken. Daarom besloot ik me op te geven voor de training om Completion Process Certified Practitioner te worden. Met mijn achtergrond als transformationele coach en met mijn kennis tot dan toe, hoopte ik op een plekje. Slechts 1 op de 15 ongeveer mag de training volgen..

En ja hoor! Bam! Na een midweek vol van processen, diepe connectie en innerlijke groei, had ik begin november 2016 mijn diploma in handen.

Teal is echt een geweldige docente geweest voor me. Ze weet wat mensen nodig hebben om in hun kracht te komen staan. Ze maakt de beste matches om The Completion Process te oefenen en ze zal eerlijk zijn over alles wat je haar vraagt.

Wat er veranderde, is dat ik eindelijk écht helder inzicht kreeg in wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn. De stukjes vielen op hun plek. En daarom kan ik nu gerust en met grote vreugde zeggen, dat ik een transformerende werking heb op anderen, terwijl ik toch handel vanuit een speels hart. Op een zachte, empathische en directe manier. Ik ken mijn spirituele vermogens, mijn ontwikkelpunten en mijn talenten. Ik groei daarin iedere dag. En ik weet dat ik jou ook kan helpen in dit proces van ontwaken in jezelf. Binnen in jouw liggen de sleutels en ik kan je helpen die sleutels te zien. Begrijpen, helen en echt transformeren!

Wil je meer lezen over mij? Over mijn jeugd, mijn verwondering als kind en de eenzaamheid van anders zijn? Lees meer…

nl_NLNederlands