Meer over Lianne

Vroeger..
Ik ben opgegroeid op een woonboerderij met een grote tuin midden in de Friese weilanden. Met koeien, paarden en schapen in de weilanden om ons heen. Vroeger was ik een vrolijk, spontaan en open meisje. Ik was altijd wel iets aan het tekenen of knutselen. Dat deed ik echt het allerallerállerliefste. Ook hield ik ervan om met paarden om te gaan. En ik ben altijd al dol op katten geweest. Ik hield van spelen in de grote tuin van mijn ouderlijk huis met mijn twee jaar oudere zus, twee grote broers, met vrienden of alleen.

Toch was ik ergens ook wel verdrietig, ook al wist mijn omgeving dat niet, denk ik. Ik weet dat nu omdat ik me herinner dat ik me vaak heb afgevraagd, als ik naar volwassenen keek: ‘Waarom hebben ze gewoon hun ogen open? Waarom huilen ze niet allemaal? Het is toch eigenlijk verschrikkelijk hier?’. En in die tijd in Friesland, miste ik ook wel eens aandacht, ik miste gezien te worden. Ik heb wel eens in bed gelegen en gedacht: ‘Stel dat ik nu heel erg ziek word, dan zou iedereen zich zorgen maken, van me houden en steeds bij me komen kijken’.

Ik heb altijd geloofd dat er méér mogelijk is dan we voor mogelijk houden! Ik heb wel eens een kwartier op een kleedje gezeten, omdat ik geloofde dat ik erop zou kunnen vliegen, als ik het zelf maar genoeg geloofde.. Blijkbaar geloofde ik het niet ? En dat klopt ook wel. Maar toch is de interesse voor wat onzichtbaar is en voor vooral genezende krachten altijd bij me gebleven. Ik vond altijd al: genezen is groeien en groeien doe je met liefde. Ik floot ook wel eens liedjes op de dwarsfluit voor de planten in ons huis. Voor ieder plantje een liedje.

Opleiding
Na het gymnasium, na een jaar in Australië, en na twee jaar natuurgeneeskunde heb ik Nederlandse Taal en Communicatie gestudeerd aan de VU Amsterdam. In het laatste jaar van deze opleiding heb ik de opleiding tot transformationeel coach gedaan bij Wagner Group / Orbis.. Dat betekent heel kort gezegd en in mijn eigen woorden, dat je als coach de dynamiek van het gesprek tussen coach en client inzet om de dynamiek van de client met zijn ‘situatie’ te transformeren, om daar inzicht en licht in te brengen.
Sinds nov 2016 ben ik een Certified Practitioner Completion Process!

Studio Zwaluw
Omdat ik na de coachopleiding graag aan de slag wilde als coach, heb ik Studio Zwaluw opgericht. Toch durfde ik het toen niet aan. Ik ben toch meer schrijf- en communicatiedingen gaan doen. En al gauw kreeg ik twee kinderen, kreeg ik makkelijk en goed betalend werk aangeboden en zodoende is het coachavontuur even van de baan geweest. Maar nu is het terug! Het ‘werk’ als coach, als bewuste groeier, als spirituele creatieveling, het voelt echt als een cadeautje dat ik nog vergeten was uit te pakken en dat nu mooier is dan ooit.

Cadeautjes
Over cadeautjes gesproken: wist je dat iedere ontmoeting een cadeautje kan zijn? Ik wil jou heel graag ontmoeten en samen ontdekken wat het cadeautje is van onze ontmoeting.

nl_NLNederlands