Ervaringen

Dank voor degenen die een review wilden schrijven en dank voor degenen die ook zijn geweest!

Iris:
Binnen één sessie zoveel meer inzichten in jezelf. 
Ik vond de sessie een beetje spannend, want tja wat kan je nu precies verwachten? Lianne wist mij al snel op mijn gemak te stellen. 
De sessie was een persoonlijke reis door mijn verleden. Dat is niet altijd even makkelijk, maar wel noodzakelijk.
Hierdoor heb ik mezelf zoveel beter leren begrijpen. Waarom doe ik wat ik doe? Wat zijn mijn patronen? Wat zijn mijn gedachten?
Maar vooral… Waar komt dit gedrag vandaan? Zowel positief als negatief. 
Ik heb bizar veel inzichten gehaald uit één sessie, waarmee ik nu zelf aan de slag kan gaan. Het was mega waardevol en heeft mij, ook na de sessie, zoveel meer rust gebracht. 
Ik kan een Completion Process met Lianne aan iedereen aanraden. 
– Iris Plasmans 

Pravesh:
Lianne ken ik inmiddels al een paar jaar, maar ik heb onlangs mijn eerste Completion Process sessie (ever) met haar gedaan. We gingen diep naar een plek die ik al m’n hele leven heb gevoeld, maar nooit echt bij kon. Daardoor heb ik het een en ander kunnen loslaten en kunnen connecten met m’n innerlijke kind.

Met haar zorgzame, kalme, soothing energie en openheid voor alles wat er naar boven kwam, voelde ik mij veilig genoeg om mij kwetsbaar op te stellen en het er te laten zijn. Heel fijn om het zo te mogen hebben ervaren!

Oowja, zij maakte daarbij ook gebruik van essential oils die echt een extra dimensie toevoegden aan de ervaring, wat ook heel tof was!!! Kortom, een sessie met Lianne is for sure aan te raden.

Mocht je mij persoonlijk erover willen vragen dan kan je mij gewoon benaderen via facebook: Praaf Rams 😊


Ed:
I did a session with Lianne, as part of my preparation for the Completion Process Practitioner Training. It was a really intense but beautiful session. I felt much stronger after the session both emotionally and physically as well. Lianne was supporting and had really great ideas how to help me to move forward in certain situations. I am really grateful for the session.


Martina:
Ik heb bij Lianne een sessie Completion Process gedaan. Onder begeleiding van Lianne haar rustige, open, liefdevolle en vakkundige houding kon ik diep in mij zelf duiken en lagen onder ogen zien, ontvangen en veranderen. Lagen die ik anders omzeil of waar ik onbewust over blijf. Deze methode spreekt mij erg aan omdat je een gevoel, emotie of energie in het licht zet en door daarbij te blijven en de stappen te volgen transformeert de energie en kom je dicht(ter)bij je eigen zelf. Fijn is ook dat het een manier is waarmee je altijd zelf ook mee aan de slag kunt. Ik vind het aan te raden👍🏻🙏🏻


Emilie:
After finishing school I felt really stuck. We’re talking weeks in bed on YouTube forcing myself to eat and shower.

I needed help, and for some reason I visited this page for the first time (after following Teal Swan on Youtube for years) and browsing the practitioners, Lianne’s face stuck with me and I just couldn’t forget it for days. So we set up a meeting, and boy was that transforming!

She has this loving presence and competence that where I have been “in charge” of my sessions with other therapists asking them to do this technique or that, and them rolling with it, here it was opposite! I could just sit back and she would know what to do to get to the core of things and healing the wound. I felt so good and playful afterwards it was awesome!

She gently guided me in my avoidance and that started a process within me of addressing parts of me that needed to be listened to and making amends and express my feelings with the people in my life.

I really needed this. Thank you, Lianne. I’ll see you soon!


Roos:
Mooie review! Snapshot van mijn profiel op thecompletionprocess.com Zooo dankbaar voor de prachtige resultaten <3 <3 <3

Eveline:

Ik worstelde al jaren met een gevoel van oververantwoordelijkheid zowel qua gezin als qua werk. Ik was me daarvan inmiddels wel bewust, maar wist niet hoe ik deze vicieuze cirkel kon doorbreken. Via Teal Swans’site kwam ik bij Lianne Nieuwland terecht.

Controlfreak die ik ben (nee… was!) vond het heel spannend om mezelf ‘over te geven’ aan Lianne. Zij heeft het voor mij echter heel gemakkelijk gemaakt. Lianne is een zeer warme, empathische persoonlijkheid, die rust uitstraalt. Haar beeldende woordkeus neemt je vanzelf mee in het Completion Process en samen gingen we dit avontuur aan.

Tijdens de sessie is er heel veel bovengekomen, losgemaakt en weer geïntegreerd in mezelf. Ik voel mij fysiek écht lichter geworden, alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen, doordat ik nu compleet geworden ben. Die oververantwoordelijkheid heeft plaatsgemaakt voor het nog wel zien van gebeurtenissen om mij heen, maar met het lichtere gevoel, dat het niet van/aan mij is om het op te lossen of er überhaupt iets mee te (moeten) doen.

Deze interne rust is gebleven.


Gwydion (Duitsland)

Gwydion liep steeds tegen dezelfde problemen aan in relaties en stond op het punt om relaties maar helemaal op te geven. We hebben twee Completion Process sessies gedaan.

Lianne heeft me geholpen om een basisprobleem, dat ik in mijn relaties had, te identificeren en te veranderen. Haar intuïtieve talenten spiegelden en bevestigden mijn eigen interne sensaties en gevoelens enorm goed – wat me een heel stevig (affirmed) en machtig (empowered) gevoel gaf!
Sommige van haar suggesties leken eerst subtiel, maar ze openden de deur naar enorme verschuivingen in mijn leven. Ik ben Lianne echt heel dankbaar voor de geduldige en compassievolle begeleiding om dat mogelijk te maken! Ik heb meer zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-respect als gevolg hiervan.

Na de tweede Completion Process:

Ik had twee dagen geleden nog een Completion Process met Lianne en het was simpelweg GEWELDIG! Ik was in staat om een aantal diepgewortelde wonden te bereiken en te integreren – wat niet mogelijk was geweest zonder haar! Haar suggesties waren recht in de roos en gaven me een idee over hoe een Completion Process zelfs nóg krachtiger kan zijn! Wat een weldaad om door haar gefaciliteerd te worden! <3


Zsuzsanna (Hongarije)

Szuszanna heeft net onverwacht één van haar beste vrienden verloren.

Lianne bood directe en erg gewenste hulp, meteen na een groot trauma: het verliezen van één van mijn beste vrienden in een bizar ongeluk.
Ik kan mijn dankbaarheid nog steeds niet uitdrukken voor haar zachte en onvoorwaardelijke aanwezigheid en de gevoeligheid die ik ervoer in deze tijd die wazig was door rauw en shock.
Ze was heel flexibel op het gebied van wat we deden, nam mijn leiding, luisterde naar mijn behoeften, en haar begeleiding hielp mij om weer in staat te zijn om me te verbinden met de wereld en vooral, met mezelf.
Dank je wel, Lianne!


Iztok (Slovenië)

Niet veel mensen kunnen je helpen om de kern van een probleem op een zachte en aanwezige manier te vinden. Nou, ik kan met zekerheid zeggen dat Lianne dat kan! Haar invoelende aard, haar grote hart en haar onderzoekende, scherpe verstand vormden allemaal de helende aanwezigheid waar ik naar op zoek gezocht was. Ik kon me overgeven in vertrouwen en ik kon mijzelf toestaan te voelen, wetende dat ik in goede handen was. Ik voelde me begrepen, wat ervoor zorgde dat ik me natuurlijkerwijs bewoog in een richting waarbij ik mijn disfunctionele patronen wilde veranderen. Nu kon ik een bewuste keuze maken voor wat ik wilde creëren in mijn leven, vanuit een plek van acceptatie van wat is. Lianne dank je wel voor je geweldige aanwezigheid. Je hielp me om contact te maken met de mijne – wat voor mij van onschatbare waarde is!


Lide (Spaans, woont in Nederland)

Hoi Lianne, ik ben ergens nog steeds onder de invloed van de sessie. Het hielp me om me met mezelf te verbinden, met dat gewonde meisje. En soms, tijdens de afgelopen twee dagen, heb ik me weer met haar verbonden en haar getroost. Als gevolg daarvan voel ik mij zachter naar mezelf… als een betere vriendin voor mijzelf. Ik vond de sessie heel fijn, ik vond je begeleiding heel prettig, ik voelde me veilig, warm en begrepen door jou. Ik zou het graag nog eens komen doen. Het is zo fijn om te weten dat je in Breda bent!

nl_NLNederlands