Praktijk voor emotioneel lichaamswerk, Completion Process (helende reis), verbinding met je Zelf, systemisch werk (opstellingen), schaduwwerk en holistisch energiewerk.

Er is niks wat mij zó heeft geholpen om geluk en vrijheid te ervaren, als:
• te leren voelen wat écht waar is voor mij persoonlijk en voor een ander
• te leren omgaan met allerlei energieën (alle lagen van emoties, lichamelijke en mentale processen, allerlei gevoeligheden, invloeden en dimensies)
• mijn hoogsensitiviteit en spirituele gaven te leren kennen en gebruiken!

Wat mij het hiervan het allermeeste vreugde geeft, is eigenlijk heel eenvoudig: mijn talenten in vrijheid gebruiken. Mezelf zijn. Mezelf in vrijheid te laten groeien en bloeien. Ook samen, bij anderen.

In mijn praktijk leer ik daarom mensen helderheid te krijgen over en om te gaan met alle soorten en maten van emoties, energieën, invloeden, intenties en met innerlijke verdeeldheid (zoals door trauma ontstane innerlijke afsplitsingen).

Mijn enige doel is, om samen de stroom te vinden van voelen en wéten wat klopt voor jou. Zodat je in een ruimte van vrijheid je keuzes kunt maken. Keuzes die écht bij je passen en die jouw essentie tot uiting brengen. Keuzes die goed zijn voor het leven van jezelf, anderen en alles daarbuiten.

Om die stroom van waarheid te vinden, is het soms niet voldoende om gewoon te weten dat je deze stroom ergens in je hebt. Soms moeten we in de delen van onszelf duiken die ons juist uít diezelfde stroom houden. Delen die vastzitten in trauma’s uit het verleden, delen die blijven handelen in neerwaarts bewegende emotionele patronen of delen die ons op posities in het leven houden waar we eigenlijk niet langer willen zijn. De Completion Process is een heel krachtige innerlijke reis om in die patronen te duiken en eruit te stappen, zodat je als vanzelf in vrijheid verder groeit.

—> Wat heb jij nodig om in vrijheid verder te groeien? Vertel het me!
Neem contact op om een kennismakingsgesprek te boeken via mijn contactpagina!

  • Ook in deze tijd ontvang ik je graag in mijn praktijk aan huis, maximaal 1 per dag. Het is ook mogelijk om elkaar online te ontmoeten. Tot snel!

Mijn naam is Lianne Nieuwland, Completion Process Certified Practitioner, transformatie coach, moeder, schrijver en tekenaar. Het is mijn grootste vreugde om erbij te mogen zijn wanneer iemand zijn/haar levensverhaal verlicht. Ik vind het zó mooi wanneer iemand de kreukels uit zijn jasje trekt en met een glimlach verder wandelt.

Lianne is een specialist in het voelen en begrijpen van alle emotionele lagen en hun mentale gedachtespel, in het communiceren met innerlijke kinderen, in energiewerk en in het (h)eerlijk luisteren naar jeZelf.

Wat ‘werken’ met mij je oplevert:
Samen onderzoeken we jouw weg naar ‘in vrijheid aanwezig zijn’ in jouw leven. Dit is ongeveer de weg:
• inzicht in de oorsprong van innerlijke patronen
• begrip/compassie voor jezelf temidden van emotionele patronen
• helder zicht op de (eerst verborgen) positieve intentie van je moeite/last
• vernieuwd gevoel van mogelijkheden voor moeiteloze groei van binnenuit
• meer inzicht in de spiegeling van binnen naar buiten: wat er onbewust leeft in jou en wat je daardoor naar je toe trekt aan ervaringen (wet van aantrekkingskracht)
• zich op een meer spirituele kijk op je ‘probleem’: hoe past de oplossing van je ‘probleem’ bij de intentie voor je leven?
• meer verbondenheid met jezelf en je (spirituele) talenten

Lees eens wat anderen hebben geschreven over mij op de officiële website over de Completion Process!
Of kijk op mijn eigen pagina waar ik een aantal ervaringen van klanten heb verzameld.

nl_NLNederlands