Ervaringen

KORTE VERHALEN OVER TRANSFORMATIE, INTEGRATIE EN VERBINDING

 

KORTE VERHALEN OVER TRANSFORMATIE, INTEGRATIE EN VERBINDING

Wietse (Nederland)

Uit nieuwsgierigheid wilde Wietse graag weten wat zijn ‘core negative imprint’ is.

Een ‘core negative imprint’ is een negatieve basisovertuiging die je onbewust met je meedraagt. Die basisovertuiging doorstraalt íeder aspect van je leven. Het dient daarmee een belangrijke positieve groeimogelijkheid. Het is heel nuttig om dat eens helder voor ogen te krijgen.

Want, als je je ‘core negative imprint’ eenmaal helder voor ogen hebt, begrijp je ook het nut ervan. Het diende een deel van jou. Je hebt ooit gekozen voor die overtuiging voor een goede reden. Nu heb je de mogelijkheid een nieuwe overtuiging neer te zetten, één die jouw hoogste goed compleet dient..

Een paar dagen nadat Wietse zijn negatieve basisovertuiging heeft ontdekt

“Het vinden van mijn negatieve basisovertuiging én ook het formuleren en voelen van een nieuwe positieve overtuiging, heeft mijn wereld compleet veranderd. In plaats van dat ik altijd bezig was om het tegendeel te bewijzen van mijn negatieve overtuiging, wat was: “Ik kan er beter niet zijn”, in plaats daarvan ben ik nu gewoon blij dat ik er ben. Het streberige is eraf. En, omdat ik niet meer hoef te bewijzen dat ik mijn aanwezigheid waard ben, heb ik vrede met wat ik de mensen om mij heen te brengen heb.”


Gwydion (Duitsland)

Gwydion liep steeds tegen dezelfde problemen aan in relaties en stond op het punt om relaties maar helemaal op te geven. We hebben twee Completion Process sessies gedaan.

Lianne heeft me geholpen om een basisprobleem, dat ik in mijn relaties had, te identificeren en te veranderen. Haar intuïtieve talenten spiegelden en bevestigden mijn eigen interne sensaties en gevoelens enorm goed – wat me een heel stevig (affirmed) en machtig (empowered) gevoel gaf!
Sommige van haar suggesties leken eerst subtiel, maar ze openden de deur naar enorme verschuivingen in mijn leven. Ik ben Lianne echt heel dankbaar voor de geduldige en compassievolle begeleiding om dat mogelijk te maken! Ik heb meer zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-respect als gevolg hiervan.

Na de tweede Completion Process:

Ik had twee dagen geleden nog een Completion Process met Lianne en het was simpelweg GEWELDIG! Ik was in staat om een aantal diepgewortelde wonden te bereiken en te integreren – wat niet mogelijk was geweest zonder haar! Haar suggesties waren recht in de roos en gaven me een idee over hoe een Completion Process zelfs nóg krachtiger kan zijn! Wat een weldaad om door haar gefaciliteerd te worden! <3


Zsuzsanna (Hongarije)

Szuszanna heeft net onverwacht één van haar beste vrienden verloren.

Lianne bood directe en erg gewenste hulp, meteen na een groot trauma: het verliezen van één van mijn beste vrienden in een bizar ongeluk.
Ik kan mijn dankbaarheid nog steeds niet uitdrukken voor haar zachte en onvoorwaardelijke aanwezigheid en de gevoeligheid die ik ervoer in deze tijd die wazig was door rauw en shock.
Ze was heel flexibel op het gebied van wat we deden, nam mijn leiding, luisterde naar mijn behoeften, en haar begeleiding hielp mij om weer in staat te zijn om me te verbinden met de wereld en vooral, met mezelf.
Dank je wel, Lianne!

Connectie, hérconnectie is mogelijk met de wereld buiten ons lichaam. Afhankelijk van waar iemand verblijft nadat hij/zij overleden is, kun je de kenmerkende energie in meer of mindere mate ervaren en ermee ‘praten’. Met Szuszanna samen, hebben we de aanwezigheid van haar vriend zó duidelijk ervaren, alsof hij erbij was. Naast de rauw en de shock was dat een dankbare ervaring van een pure, vrije hartenverbinding, waar heel veel liefde doorheen stroomt.


Iztok (Slovenië)

Niet veel mensen kunnen je helpen om de kern van een probleem op een zachte en aanwezige manier te vinden. Nou, ik kan met zekerheid zeggen dat Lianne dat kan! Haar invoelende aard, haar grote hart en haar onderzoekende, scherpe verstand vormden allemaal de helende aanwezigheid waar ik naar op zoek gezocht was. Ik kon me overgeven in vertrouwen en ik kon mijzelf toestaan te voelen, wetende dat ik in goede handen was. Ik voelde me begrepen, wat ervoor zorgde dat ik me natuurlijkerwijs bewoog in een richting waarbij ik mijn disfunctionele patronen wilde veranderen. Nu kon ik een bewuste keuze maken voor wat ik wilde creëren in mijn leven, vanuit een plek van acceptatie van wat is. Lianne dank je wel voor je geweldige aanwezigheid. Je hielp me om contact te maken met de mijne – wat voor mij van onschatbare waarde is!


Lide (Spaans, woont in Nederland)

Hoi Lianne, ik ben ergens nog steeds onder de invloed van de sessie. Het hielp me om me met mezelf te verbinden, met dat gewonde meisje. En soms, tijdens de afgelopen twee dagen, heb ik me weer met haar verbonden en haar getroost. Als gevolg daarvan voel ik mij zachter naar mezelf… als een betere vriendin voor mijzelf. Ik vond de sessie heel fijn, ik vond je begeleiding heel prettig, ik voelde me veilig, warm en begrepen door jou. Ik zou het graag nog eens komen doen. Het is zo fijn om te weten dat je in Breda bent!