Ervaringen

OVER TRANSFORMATIE, INTEGRATIE EN VERBINDING
Dank voor degenen die een review wilden schrijven en dank voor degenen die ook zijn geweest!

Roos (mei 2020):
Mooie review! Snapshot van mijn profiel op thecompletionprocess.com Zooo dankbaar voor de prachtige resultaten <3 <3 <3

Eveline (mei 2020):

Ik worstelde al jaren met een gevoel van oververantwoordelijkheid zowel qua gezin als qua werk. Ik was me daarvan inmiddels wel bewust, maar wist niet hoe ik deze vicieuze cirkel kon doorbreken. Via Teal Swans’site kwam ik bij Lianne Nieuwland terecht.

Controlfreak die ik ben (nee… was!) vond het heel spannend om mezelf ‘over te geven’ aan Lianne. Zij heeft het voor mij echter heel gemakkelijk gemaakt. Lianne is een zeer warme, empathische persoonlijkheid, die rust uitstraalt. Haar beeldende woordkeus neemt je vanzelf mee in het Completion Process en samen gingen we dit avontuur aan.

Tijdens de sessie is er heel veel bovengekomen, losgemaakt en weer geïntegreerd in mezelf. Ik voel mij fysiek écht lichter geworden, alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen, doordat ik nu compleet geworden ben. Die oververantwoordelijkheid heeft plaatsgemaakt voor het nog wel zien van gebeurtenissen om mij heen, maar met het lichtere gevoel, dat het niet van/aan mij is om het op te lossen of er überhaupt iets mee te (moeten) doen.

Deze interne rust is gebleven.

Anne (nov. 2019)

Clarissa (maart 2019):


Gwydion (Duitsland)

Gwydion liep steeds tegen dezelfde problemen aan in relaties en stond op het punt om relaties maar helemaal op te geven. We hebben twee Completion Process sessies gedaan.

Lianne heeft me geholpen om een basisprobleem, dat ik in mijn relaties had, te identificeren en te veranderen. Haar intuïtieve talenten spiegelden en bevestigden mijn eigen interne sensaties en gevoelens enorm goed – wat me een heel stevig (affirmed) en machtig (empowered) gevoel gaf!
Sommige van haar suggesties leken eerst subtiel, maar ze openden de deur naar enorme verschuivingen in mijn leven. Ik ben Lianne echt heel dankbaar voor de geduldige en compassievolle begeleiding om dat mogelijk te maken! Ik heb meer zelf-liefde, zelf-acceptatie en zelf-respect als gevolg hiervan.

Na de tweede Completion Process:

Ik had twee dagen geleden nog een Completion Process met Lianne en het was simpelweg GEWELDIG! Ik was in staat om een aantal diepgewortelde wonden te bereiken en te integreren – wat niet mogelijk was geweest zonder haar! Haar suggesties waren recht in de roos en gaven me een idee over hoe een Completion Process zelfs nóg krachtiger kan zijn! Wat een weldaad om door haar gefaciliteerd te worden! <3


Zsuzsanna (Hongarije)

Szuszanna heeft net onverwacht één van haar beste vrienden verloren.

Lianne bood directe en erg gewenste hulp, meteen na een groot trauma: het verliezen van één van mijn beste vrienden in een bizar ongeluk.
Ik kan mijn dankbaarheid nog steeds niet uitdrukken voor haar zachte en onvoorwaardelijke aanwezigheid en de gevoeligheid die ik ervoer in deze tijd die wazig was door rauw en shock.
Ze was heel flexibel op het gebied van wat we deden, nam mijn leiding, luisterde naar mijn behoeften, en haar begeleiding hielp mij om weer in staat te zijn om me te verbinden met de wereld en vooral, met mezelf.
Dank je wel, Lianne!


Iztok (Slovenië)

Niet veel mensen kunnen je helpen om de kern van een probleem op een zachte en aanwezige manier te vinden. Nou, ik kan met zekerheid zeggen dat Lianne dat kan! Haar invoelende aard, haar grote hart en haar onderzoekende, scherpe verstand vormden allemaal de helende aanwezigheid waar ik naar op zoek gezocht was. Ik kon me overgeven in vertrouwen en ik kon mijzelf toestaan te voelen, wetende dat ik in goede handen was. Ik voelde me begrepen, wat ervoor zorgde dat ik me natuurlijkerwijs bewoog in een richting waarbij ik mijn disfunctionele patronen wilde veranderen. Nu kon ik een bewuste keuze maken voor wat ik wilde creëren in mijn leven, vanuit een plek van acceptatie van wat is. Lianne dank je wel voor je geweldige aanwezigheid. Je hielp me om contact te maken met de mijne – wat voor mij van onschatbare waarde is!


Lide (Spaans, woont in Nederland)

Hoi Lianne, ik ben ergens nog steeds onder de invloed van de sessie. Het hielp me om me met mezelf te verbinden, met dat gewonde meisje. En soms, tijdens de afgelopen twee dagen, heb ik me weer met haar verbonden en haar getroost. Als gevolg daarvan voel ik mij zachter naar mezelf… als een betere vriendin voor mijzelf. Ik vond de sessie heel fijn, ik vond je begeleiding heel prettig, ik voelde me veilig, warm en begrepen door jou. Ik zou het graag nog eens komen doen. Het is zo fijn om te weten dat je in Breda bent!